Agnadi Syros

Πως θα έρθετε

Μετακίνηση

Η πλεονεκτική θέση της Σύρου στην καρδιά των Κυκλάδων και η κοντινή της απόσταση από την Αθήνα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ταξιδιώτες να μεταβούν στο νησί με όποιο τρόπο τους εξυπηρετεί περισσότερο, είτε αεροπορικώς, είτε ακτοπλοϊκώς.

Είναι ο ιδανικός προορισμός για πολυήμερες διακοπές, για σύντομες αποδράσεις ή για island hopping καθώς συνδέεται καθημερινά με την Αθήνα και με τακτικά δρομολόγια προς τα νησιά.

Η κρουαζιέρα είναι επίσης επιλογή για μια σύντομη επίσκεψη, καθώς όλο και περισσότερα κρουαζιερόπλοια αγκυροβολούν στο αγαπημένο λιμάνι της Σύρου.

Οι λάτρεις του yachting μπορούν να έλθουν στο νησί και να αγκυροβολήσουν στο λιμάνι της Ερμούπολης ή σε μια από τις μαρίνες και τα λιμανάκια του νησιού.

hermoupoli_syros_8_smaller

Πλοίο

plane

Αεροπλάνο

Ακτοπλοϊκώς

Καθημερινά δρομολόγια από & προς τα λιμάνια:

• Πειραιάς (διάρκεια: 3 ώρες και 45 λεπτά
με συμβατικό πλοίο, 2 ώρες με ταχύπλοο Κυκλάδες)
• Κυκλάδες
• Δωδεκάνησα
• Θεσσαλονίκη
• Καβάλα
• Βόριο Αιγαίου
• Κρήτη

Αεροπορικώς

Με καθημερινές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Σύρου “Δημήτριος Βικέλας” (JSY) στο Διεθνές Αερολιμένα Αθηνών, “Ελευθέριος Βενιζέλος” (ΑΤΗ).

Διάρκεια Πτήσης: 25 λεπτά

http://www.skyexpress.gr

Σύρος:

Τηλ.: +30 22810 81900
Τηλ.: +30 22810 87025

car

Ιδιωτικό όχημα

taxi

Ταξί

bus

Λεωφορείο

boat

Σκάφος

Αυτοκίνητο

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να επιλέξει ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο για τις μεταφορές του στο νησί μπορεί είτε να μεταφέρει το όχημα του με το πλοίο, είτε να νοικιάσει από κάποια τοπική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Δίκυκλο

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να επιλέξει ένα ιδιωτικό δίκυκλο για τις μεταφορές του στο νησί μπορεί είτε να μεταφέρει το όχημα του με το πλοίο, είτε να νοικιάσει από κάποια τοπική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Τοπικά λεωφορεία

Η τοπική συγκοινωνία εκτελεί κυκλικά δρομολόγια που συνδέουν την Ερμούπολη με το Γαλησσά, το Φοίνικα, την Ποσειδωνία, το Μέγα Γιαλό, τη Βάρη, την Αζόλιμνο, το Κίνι, την Άνω Μάνα, τα Χρούσσα, την Παρακοπή και τη Βήσσα.
(Ερμούπολη – Μέγας Γιαλός 25 λεπτά)

Η κοντινότερη στάση "Αγία Μαρίνα" βρίσκεται στα 30 μέτρα από το Αγνάντι.

Ενώ τα δημοτικά λεωφορεία, που εξυπηρετούν το κέντρο της πόλης, διατίθενται δωρεάν.

Τηλ.: +30 22810 82575

Ταξί

Η Σύρος διαθέτει ταξί για την μετακίνηση επισκεπτών.

Στο λιμάνι υπάρχει πιάτσα ταξί. Επίσης, πιάτσα ταξί υπάρχει μπροστά από την πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη.

Τηλ.: +30 22810 86222
Τηλ.: +30 22810 84222

Σκάφη

Στο νησί μπορείτε να βρείτε μικρά σκάφη προς ενοικίαση για να επισκεφθείτε σχεδόν ιδιωτικές και απόμακρες παραλίες και σημεία που έχουν επιλεγεί ειδικά για καταδύσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να ζητήσει από τα ταξιδιωτικά γραφεία του νησιού.